GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A dohányzás legújabb generációja! A vape bar egy eldobható, töltést nem igénylő elektromos cigaretta, különböző számú szívási kapacitással, többféle ízben. Kialakításának köszönhetően a zsebedben is elfér. 

Webshopunkon széles választékban találsz e-cigarettát, 1500 slukktól a 10.000 slukkosig!

A megrendelésedet utánvétes fizetési lehetőséggel a futárnál, vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a Borgun biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Rendelésedet munkatársaink legkésőbb 3 munkanapon belül feldolgozzák, és feladják a DPD csomagküldő szolgálatnak. Ha csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben és SMS-ben küldünk neked értesítést a csomagod feladásáról és állapotáról. Feladott csomagod legkésőbb 2 munkanapon belül megérkezik az általad választott címre.

A vape bar nem tartós fogyasztási cikk, ezért kizárólag a termék átvételének napján bekövetkezett meghibásodás tekinthető meghibásodásnak és a garancia csak ebben az esetben érvényesíthető. A hibát videó csatolásával e-mailben szíveskedjen jelezni. A szívási kapacitás 0.30-0.45 másodpercig tartó egyidejű használat esetén hozza a leírásban szereplő kapacitást. Ha az alsó led visszajelző villog, akkor az egyértelműen jelzi, hogy az akkumulátor természetes módon fogyott ki. Ez a jelenség nem tekinthető hibának.

Az átvétel napján jelzett hibás elektromos cigaretta terméket a raktárkészlettől függően cseréljük. A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha a termék a hiba napján vagy legkésőbb 24 órán belül a hiba bekövetkezése után feladásra került részünkre eredeti csomagolásában hiánytalanul. A csereterméket kizárólag a hibás termék beérkezését és bevizsgálását követően küldjük el. A visszaküldés költségeit a vásárló viseli és ezt minden esetben postai úton teheti meg eredeti csomagolásban. A küldemény esetleges elvesztése vagy keveredése a feladó felelőssége. A reklamációt a bejelentést és a visszajuttatást követő 5 (öt) munkanapon belül kivizsgáljuk. A fenti jogok csak hibás teljesítésnél gyakorolhatok, a fogyasztó által okozott hibánál nem!

Ha kérdésed lenne, írj nekünk egy e-mailt az [email protected] címre, vagy kattints ide : Kapcsolat

ÚJ 15.000 SLUKKOS BECO ÉRKEZETT!

X
Elmúltál 18 éves? Weboldalunk megnyitásához legalább 18 évesnek kell lenned. Kérjük, igazold életkorodat a tartalom megtekintéséhez, vagy kattints a "Kilépés" gombra a kilépéshez.